Sint Choco&Caramel donuts

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Sint Choco&Caramel donuts

Aantal personen: € 9,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 9,95

Sint Choco&Caramel donuts bestellen

Omschrijving Sint Choco&Caramel donuts:
Donuts zijn het hele jaar door lekker, maar tijdens de decembermaand is het feest compleet. Koud buiten, en dan lekker binnen met een kop koffie & een donut genieten. De donuts worden vers gebakken, gevuld met een pepernoten bavarois, gedipt in witte chocolade en afgewerkt met lijnen van caramel & mini chocolade pepernoten! De figuurtjes op de donuts zijn natuurlijk ook eetbaar en van marsepein of chocola.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.