Maya de Bij 3D taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Maya de Bij 3D taart

Aantal personen: € 99,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 99,95

Maya de Bij 3D taart bestellen

Omschrijving Maya de Bij 3D taart:

Maya de Bij taart

Peuters en kleuters zijn dol op de avonturen van de nieuwsgierige Maya de Bij. In de gelijknamige televisieserie beleeft het kleine bijtje de leukste avonturen samen met haar vrienden Shelby de slak, Max de worm en Willy. Verras uw (klein)kind met een originele Maya de Bij taart. Een ding is zeker: uw kleintje zal staan te springen van enthousiasme. Vergeet niet om een personal touch aan de taart toe te voegen door de naam van de jarige erop te laten schrijven. De taart wordt iedere dag vers bereid in onze bakkerij. Als u de taart voor 23:59 uur bestelt, ontvangt u de traktatie de volgende dag in huis.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.