Vers fruit vlaai met witte chocolade

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Vers fruit vlaai met witte chocolade

Aantal personen: € 19,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 19,95

Vers fruit vlaai met witte chocolade bestellen

Omschrijving Vers fruit vlaai met witte chocolade:
Op ambachtelijke wijze bakken onze bakkers dagelijks een krokante hardwener vlaai bodem om deze vervolgens te vullen met zwitserse room met een vleugje vanille. De taart wordt vervolgens gedecoreerd met een fruit salade van de dag. Meestal zitten hier lekkere aardbeien, druiven, en stukjes kiwi in. De taart wordt rijkelijk afgewerkt met witte chocolade schaafsel om het geheel een extra feestelijke uitstraling te geven. Let op; De fruitmix kan variƫren en is afhankelijk van de dagverse fruitsoorten.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.