Kerst marsepeintaart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Kerst marsepeintaart

Aantal personen: € 20,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 20,95

Kerst marsepeintaart bestellen

Omschrijving Kerst marsepeintaart:
"O dennenboom, o dennenboom, Wat zijn uw takken wonderschoon. Ik heb u laatst in 't bos zien staan,..." Deze tekst kent iedereen en past perfect bij deze taart. Het groene marsepein heeft de kleur van onze geliefde kerstboom en word gemaakt van Californische amandelen van de hoogste kwaliteit. Aan de basis van deze taart vind je een heerlijke luchtige vanille cake, gevuld met een dikke laag verse slagroom & voor een twist een dun laagje bosbessenjam.

Op de bovenzijde van de taart kan uw logo, dankwoord, boodschap of een leuke foto. Ook is het mogelijk om de taart zonder opdruk te bestellen, dan verzorgen wij de taart volledig met verse slagroom en heerlijk knapperige kerst chocolaatjes.

De afbeelding word gedrukt op een dun laagje zoete marsepein en eetbaar papier voor het beste resultaat. Om het feest compleet te maken zetten onze bakkers met de hand strakke vanillecreme parels op de taart om zo een chique "fotolijstje" om uw afbeelding heen te plaatsen voor een strakke afwerking én een smakelijk resultaat.

U kunt onze kerst marsepein taart personaliseren met:

  • Uw bedrijfslogo of een leuke foto
  • Een persoonlijke tekst op de taart
  • Een persoonlijke tekst op de bijgeleverde kaart
  • Een persoonlijke brief geprint in kleur en bijgeleverd in een envelop
Besteld u op een werkdag voor 18:00 uur? Dan kan deze prachtige kerst slagroomtaart morgen al worden bezorgd op een adres en tijd naar keuze!

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.