Sint Petit fours

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Sint Petit fours

Aantal personen: € 19,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 19,95

Sint Petit fours bestellen

Omschrijving Sint Petit fours:
Deze petit four is het perfecte gebakje voor op een feestje of als de Sint in het land is natuurlijk. Luchtige laagjes vanillecake afgewisseld met romige crème & frisse bessenmousse maken dit gebakje tot een echte traktatie. Afgemaakt met een laagje zoete fondant en omdat de Sint in het land is voor de helft gedecoreerd met heerlijke marsepeinen Sint figuurtjes. De andere helft van de doos vol lekkers is natuurlijk beschikbaar om uw logo, tekst of boodschap op te plaatsen! 

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.