Spidermantaart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Spidermantaart

Aantal personen: € 99,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 99,95

Spidermantaart bestellen

Omschrijving Spidermantaart:

Spiderman taart

De stoere Spiderman taart is perfect voor iedere fan van de slingerende superheld. De Spiderman taart wordt vers gemaakt door onze ambachtelijke bakker, waardoor de superhelden taart verkrijgbaar is in diverse maten. Daarnaast heeft u de optie om de taart te personaliseren met een verjaardagwens of de naam van de jarige. Wanneer u de taart voor 23:59 uur bestelt, ontvangt u hem de volgende dag nog bij u thuis of op kantoor. Benieuwd naar de ervaringen van anderen die bij ons een taart hebben besteld? Klanten beoordelen ons met een goed op Trustpilot.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.