Superhelden 3D taart (2 lagen)

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Superhelden 3D taart (2 lagen)

Aantal personen: € 124,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 124,95

Superhelden 3D taart (2 lagen) bestellen

Omschrijving Superhelden 3D taart (2 lagen):

Superhelden taart
De superhelden taart is alleen voor ├ęcht stoere kids! Deze coole verjaardagstaart wordt door onze creatieve banketbakkers in 3D gemaakt. De superhelden taart bestaat uit twee lagen: een Spiderman-laag met daarbovenop de indrukwekkende groene vuist van de Hulk. Een ware creatie voor uw eigen superheld! De zoete buitenkant van de taart smaakt heerlijk in combinatie met de luchtige cake en verse room binnenin. Bestel deze taart vandaag voor 23:59 uur, dan heeft u deze morgen al in huis.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.