Troskompas Vaderdag Taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Troskompas Vaderdag Taart

Aantal personen: € 23,94
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 23,94

Troskompas Vaderdag Taart bestellen

Omschrijving Troskompas Vaderdag Taart:
Troskompas Vaderdag
Wilt u uw vader verrassen met een eetbaar en lekker cadeau waar vrienden en familie van mee kunnen smullen? bij ons kunt u met 25% korting deze prachtige Vaderdag taart bestellen. Deze taart met luchtige vanillecake en slagroom is afgewerkt met een marsepein laag. De taart is beschikbaar in twee varianten voor 10 en voor 12 personen. Geen tijd om naar de winkel te gaan voor een kaartje? Niet getreurd want bij ons kan je GRATIS een brief toevoegen.Lekker smullen dus!

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.