Thomas de trein 3D taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Thomas de trein 3D taart

Aantal personen: € 99,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 99,95

Thomas de trein 3D taart bestellen

Omschrijving Thomas de trein 3D taart:

Thomas de Trein taart
Verras uw (klein)kind met een originele Thomas de Trein taart. Thomas is de blauwe locomotief met nummer één uit de gelijknamige kinderserie. Om de taart te personaliseren, kunt u de naam van de jarige en de leeftijd op de taart laten schrijven. Onze bakkers maken de Thomas de Trein taart iedere dag vers. Wanneer u de lekkernij voor 23:59 uur bestelt, bezorgen wij de taart de volgende dag bij u thuis. Benieuwd naar de ervaringen van anderen die bij ons een taart hebben besteld? Bekijk onze recensies op Trustpilot, waar klanten ons met een 8.1 beoordelen.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.