Turtles 3D taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Turtles 3D taart

Aantal personen: € 124,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 124,95

Turtles 3D taart bestellen

Omschrijving Turtles 3D taart:

Ninja Turtles taart
Bestel de Ninja Turtles taart voor de verjaardag van een heldhaftige ninja. Deze stoere schildpadden houden in de stripboeken enorm van pizza, maar ze hadden deze prachtige taart vast heerlijk gevonden. De taart ziet er zo mooi uit, dat het bijna zonde is om hem op te eten. Verras de jarige Turtles-fan met deze prachtige lekkernij. Wedden dat hij wel een stuk wil?

·        Taart met dikke marsepeinlaag en fruitvulling
·        Personaliseer de taart met naam en leeftijd
·        Versierd met eetbare 3D Ninja Turtles

Bestel uw Ninja Turtles taart vandaag voor 23:59 uur en u heeft hem morgen al in huis!

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.