Geboortetaart jongen

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Geboortetaart jongen

Aantal personen: € 27,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 27,95

Geboortetaart jongen bestellen

Omschrijving Geboortetaart jongen:

It's a boy!  De geboorte van uw (klein)zoon is een moment waarbij stil gestaan mag worden. Om de vrolijke gebeurtenis te vieren, hebben wij een bijzondere geboortetaart in de vorm van een bedje. Maak de geboortetaart extra persoonlijk en uniek door de naam van het kleintje in chocoladeletters toe te laten voegen aan de taart.

Cadeautip: geef de geboortetaart jongen als presentje

Het blijft iedere keer weer een uitdaging: het verzinnen van een origineel cadeau voor een babyshower of geboorte van een kleintje. Een ding is zeker: met de geboortetaart in de vorm van een wiegje zit u altijd goed.

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse gebak. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgebak. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.